> ## Knowledge Base Index
> Fetch the complete knowledge base index at: https://supr-bundles-and-subscriptions.crisp.help/sitemap.xml
> Use this file to discover available pages before exploring further.
> Pure-Markdown content can be obtained by appending a '.md' suffix to the content URLs listed in the sitemap (without the trailing slash).

# Supr pauzeren

Soms wil je dat Supr Bundles & Subscriptions even een stap terug doet zonder dat je de app verwijdert: je wilt een themawijziging testen, je hebt een uitverkoop waarbij je alleen eenmalig verkoopt, of je hebt een voorraadprobleem waardoor je verlengingen niet kunt versturen. **Instellingen > Supr pauzeren** heeft daarvoor twee schakelaars. Ze werken los van elkaar, dus je kunt er een of beide gebruiken.

## Webwinkel uitzetten

Ga naar **Supr Bundles & Subscriptions > Instellingen > Supr pauzeren** en klik onder **Webwinkel** op **Webwinkel uitzetten**. Bevestig daarna.

Zolang de webwinkel uit staat:

- Zien shoppers op geen enkele pagina een abonnementswidget of bundelopties. Je hoeft je thema niet te bewerken of de app-insluiting uit te zetten.
- Gelden bundelkortingen niet meer in de checkout, ook niet voor winkelwagens waarin al een bundel zit.
- Blijven je aanbiedingen, widgetdesigns en instellingen precies zoals ze zijn.
- Worden bestaande abonnementen gewoon verlengd en kunnen klanten ze nog steeds beheren in het klantenportaal.

In de thema-editor zie je in plaats van de widget een melding dat Supr is uitgezet. Shoppers zien die nooit.

**Goed om te weten:** een product dat je alleen als abonnement verkoopt, kan niet aan de winkelwagen worden toegevoegd zolang de webwinkel uit staat, tenzij je thema eigen abonnementsopties toont. Shopify biedt het abonnement nog steeds aan bij een thema dat erom vraagt, omdat je abonnementsopties aan het product gekoppeld blijven.

Klik op **Webwinkel weer aanzetten** om alles terug te halen. Het duurt een paar seconden voordat het in je webwinkel zichtbaar is.

## Verlengingen bevriezen

Klik onder **Verlengingen** op **Verlengingen bevriezen** en bevestig.

Zolang verlengingen bevroren zijn:

- Wordt er geen abonnement afgeschreven en geen verlengingsbestelling gemaakt.
- Worden mislukte betalingen niet opnieuw geprobeerd en worden er geen herinneringsmails voor verlengingen verstuurd.
- Is **Nu verlengen** verborgen in het klantenportaal en wordt verlengen vanaf de pagina Abonnementen geweigerd.
- Blijven abonnementen **Actief** en worden ze niet gepauzeerd, zodat loyaliteitsvoortgang, retentieflows en je analyses niet worden beïnvloed. Klanten kunnen hun abonnementen in het portaal nog steeds pauzeren, overslaan, opzeggen of bewerken.

De kaart Verlengingen toont wanneer je ze hebt bevroren en hoeveel verlengingen er sindsdien verschuldigd zijn geworden.

### Bevriezing opheffen

Klik op **Bevriezing van verlengingen opheffen** en kies wat er gebeurt met de verlengingen die verschuldigd werden terwijl ze bevroren waren:

- **Overslaan** (de standaardinstelling): elk abonnement gaat naar de volgende verlengingsdatum, op de gebruikelijke factuurdag. Er wordt nu niets afgeschreven, behalve bij een abonnement dat is gemaakt terwijl de verlengingen bevroren waren en waarvan de eerste afschrijving direct verschuldigd was: dat wordt afgeschreven, zoals anders ook zou zijn gebeurd. Bij veel abonnementen kan dit een minuut duren. De verlengingen starten weer zodra alle datums zijn verplaatst.
- **Nu afschrijven**: elke gemiste verlenging wordt afgeschreven bij je volgende verlengingsronde. Dat is binnen het uur, of op je dagelijkse tijd als je verlengingen in bulk verwerkt (**Instellingen > Facturering en verlengingen > Tijdstip van abonnementsverlenging**). Het bedrag wordt maar één keer afgeschreven, ook als er meer dan één cyclus voorbij is gegaan. De volgende verlenging wordt daarna geteld vanaf die afschrijving.

Als een verlengingsdatum niet kan worden verplaatst, blijven de verlengingen bevroren zodat niemand onverwacht wordt belast. Klik nogmaals op **Bevriezing van verlengingen opheffen** om het opnieuw te proberen, of neem contact met ons op.

### Tijdens een migratie

Wanneer we je abonnementen uit een andere app importeren, bevriezen we eerst de verlengingen, en dat staat ook op de kaart Verlengingen. Laat ze bevroren totdat je oude app is verwijderd en wij de facturering hebben aangezet, anders kan een klant door beide apps worden belast.

## Gerelateerd

- [Wat er gebeurt als je de app verwijdert](https://supr-bundles-and-subscriptions.crisp.help/nl/article/what-happens-when-you-uninstall-the-app-1cvmo7c/)
- [De volgende factuurdatum of afschrijfdatum wijzigen](https://supr-bundles-and-subscriptions.crisp.help/nl/article/changing-the-next-billing-or-charge-date-14v23s7/)
- [Instellingen voor facturering en verlengingen](https://supr-bundles-and-subscriptions.crisp.help/nl/article/billing-and-renewal-settings-1l7imn5/)